De winkel

In het najaar van 2016 is Leonidas Leeuwarden voor het eerst opgestart in Noord-Nederland in een heel mooi, smal monumentaal pandje (11 m2) aan de Voorstreek 32A in Leeuwarden. Er werd daar verkocht door een schuifraam, net als in de allereerste Leonidas-winkel in Brussel ruim 100 jaar geleden. Leonidas Leeuwarden heeft daar een kleine twee jaar gezeten maar door ruimtegebrek is de winkel in Oktober 2018 verplaatst naar de hoek Kleine Kerkstraat-Nieuwestad. De nu ruim gesorteerde speciaalzaak van Leonidas in hartje centrum bereikt u met de auto het eenvoudigst via Parkeergarage Oldehove.

Leonidas bonbons worden in Brussel geproduceerd en staan van oudsher voor traditionele bereiding en verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. 100% pure cacaoboter voor de omhulling van de bonbons, de allerbeste chocolade en lekkernijen zoals hazelnoten uit Turkije, “Morello”-kersen uit de Périgord (Frankrijk), amandelen uit Italië, Walnoten uit Grenoble (Frankrijk), kakelverse boter en room voor de vullingen van de bonbons.

Naast Belgische bonbons en prachtige cadeau’s van Leonidas verkopen wij ook Dutch Homemade Macarons, Nougat Vital, gekoelde Wijnen & ChampagnesCarte d’Ór schepijs (alleen in de zomer) en Kaldi Coffee2Go. 

Leonidas Leeuwarden is sinds 2018 gevestigd in de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden.
Leonidas Leeuwarden is sinds 2018 gevestigd in de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden.