Nieuws

Wijnassortiment van Wielinga dé Wijnwinkel

Als u bonbons of macarons gaat eten dan hebben wij voor u altijd een bijpassend wijntje of een champagne beschikbaar. Onze leverancier..

Lees meer

Dutch Homemade Macarons in de winkel

Leonidas Leeuwarden heeft altijd een groot assortiment handgemaakte, verse Macarons in de winkel van de bekende producent Dutch..

Lees meer

Leonidas Leeuwarden gaat zakelijke markt..

Restaurant- of hoteleigenaar in Noord-Nederland en op zoek naar een mooie toevoeging aan uw menukaart? Leonidas Leeuwarden levert u..

Lees meer

In de zomer Carte d’Ór schepijs..

Leonidas heeft een mooie samenwerking met Carte d'Ór. De chocolade van dé Maître Chocolatier Leonidas gecombineerd met het ijs van dé Maître Glacier! Dus..

Lees meer

Wij bezorgen nu ook in Leeuwarden

Chocoladeliefhebbers uit 058 opgelet! Na veel verzoeken gaan wij overheerlijke verse Belgische Leonidas bonbons bij u thuisbezorgen! Bent u woonachtig in de..

Lees meer

Feestelijke Leonidas opening gespot door..

Gister was de officiële opening van Leonidas in Leeuwarden. Ik werd uitgenodigd door de Countrymanager van Leonidas, Manouschka Bouman. Ik kan je zeggen dat..

Lees meer

Goed nieuws voor de liefhebbers van..

Het eten van chocolade zou namelijk helemaal niet dik maken. Spaanse onderzoekers hebben ontdekt dat mensen die vaker chocolade eten doorgaans minder..

Lees meer