Leonidas winkel beginnen

Als u wilt kunt u vandaag de eerste stap zetten om uw eigen Leonidas winkel in Nederland op te starten met de steun van één van de wereldleiders in de chocolaterie.

Het perfecte evenwicht tussen uw eigen onafhankelijkheid en het deel uitmaken van een iconisch merk met een schitterend imago en een wijdverspreid netwerk van verkooppunten. U haalt uw voordeel uit onze beproefde recepten, onze perfect traceerbare en gegarandeerd verse producten.

We zoeken ondernemers met pioniersbloed uit Noord- en Midden Nederland met passie voor Chocolade die hun eigen Leonidas Speciaalzaak of een Chocolates & Café willen openen. Echte doeners die de drive hebben om een perfecte kwaliteitswinkel / Café van Leonidas neer te zetten en te exploiteren. U bent uiteraard gastvrij, heeft ervaring in de horeca en bent in bezit van een sterke ondernemersgeest en doorzettingsvermogen.

Shop-in-Shop

Voor het ‘Shop-in-Shop’ concept zoeken we bestaande ondernemers met een sterke affiniteit voor Chocolade die Leonidas in hun vestiging willen bijverkopen. Bij voorkeur komen wij in contact met ondernemers van boven de lijn Wieringerwerf – Harderwijk – Hengelo – Emmen die bijvoorbeeld al een banketbakkerij bezitten. Maar ook voor ondernemers met een wijn-, noten-, kaas-, ijs of delicatessenwinkel kan onze topkwaliteit chocolade een fantastisch bijprodukt vormen.

Geniet van onze professionele ondersteuning

Of u nu een Speciaalzaak opent, een Leonidas Chocolates & Café gaat uitbaten of Shop-in-Shop bonbons gaat verkopen: ons buitengewoon vakkundige team met gemotiveerde medewerkers staat altijd voor u klaar! ChocoLaden B.V. zal u vanaf dag één helpen bij elke stap die u neemt: de perfecte locatie zien te vinden, uw winkel of verkoopbalie inrichten en beheren, u adviseren bij het organiseren van uw inkopen, marketing enz. U kunt tijdens de samenwerking gebruik maken van onze praktische opleidingen en ondersteuning, zowel op logistiek als op verkooptechnisch vlak. U profiteert dus volop mee van de gezamenlijke know-how die we de laatste 100 jaar hebben opgebouwd.

Bij Leonidas werkt u in een zeer dynamische omgeving waarin uw kennis en expertise op hetzelfde topniveau staan als de producten in uw winkel.

Een uitdaging die u prikkelt?

Dan moeten we elkaar zeker leren kennen! Neem contact op door het informatie aanvraagformulier in te vullen of bel direct met dhr. Jan-Piet Broersma op telefoonnummer 06-41745527.

Wij komen graag bij u langs om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.