Belgische chocolatier Leonidas

De winkel

Sinds 28 Oktober dit jaar is de ruim gesorteerde speciaalzaak van de Belgische Chocolatier Leonidas gevestigd in de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden.
Leonidas bonbons worden in Brussel geproduceerd en staan van oudsher voor traditionele bereiding en verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. 100% pure cacaoboter voor de omhulling van de bonbons, de allerbeste chocolade en lekkernijen zoals hazelnoten uit Turkije, “Morello”-kersen uit de Périgord (Frankrijk), amandelen uit Italië, Walnoten uit Grenoble (Frankrijk), kakelverse boter en room voor de vullingen van de bonbons.Onze geschiedenis

Leonidas is een familiebedrijf dat nog altijd vasthoudt aan de vier sleutelwaarden van de oprichter: versheid, kwaliteit, keuze en betaalbaar voor iedereen.

Wie Leonidas hoort, denkt aan die heerlijke typisch Belgische bonbons. Toch heeft de lekkernij een nog veel exotischer herkomst. Het was namelijk de in de Verenigde Staten gevestigde Griekse banketbakker Leonidas Kestekides die zijn ambachtelijke producten introduceerde in Brussel tijdens de wereldtentoonstelling van 1910. De pralines van hoge kwaliteit vielen direct in de smaak.

Leonidas winkel beginnen?

Als u wilt kunt u vandaag de eerste stap zetten om uw eigen Leonidas winkel in Nederland op te starten met de steun van één van de wereldleiders in de chocolaterie.

Horeca Levering

U kunt zich als horeca-ondernemer echt onderscheiden door verse Leonidas bonbons bij de koffie of thee te serveren. Wij hebben een speciaal geselecteerd assortiment beschikbaar en hanteren toegankelijke horecaprijzen. Wij leveren in Noord- en Midden Nederland. Doe hieronder uw vrijblijvende aanvraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij leveren al Leonidas bonbons bij: Hotel Post-Plaza (Leeuwarden) & Restaurant Herman Serveert (Grou)

Snel en eenvoudig online bestellen.

Een genot om te geven, heerlijk om te krijgen. Keuze uit puur,wit of gemengde Leonidas bonbons.

Laatste nieuws

27 juli 2017

In de zomer Leonidas ijs vekrijgbaar

Leonidas heeft een mooie samenwerking met IJsboerke. De chocolade van dé…

Lees meer
25 juli 2017

Wij bezorgen nu ook in Leeuwarden

Chocoladeliefhebbers uit 058 opgelet! Na veel verzoeken gaan wij…

Lees meer
6 november 2016

Feestelijke Leonidas opening gespot door blogger ByDawn

Gister was de officiële opening van Leonidas in Leeuwarden. Ik werd…

Lees meer